EA Web

Super Pawa

E-commerce website
Super Pawa

Project

Informatie

De Klant

SuperPawa kwam naar mij toe met de vraag of ik een verbluffende uitspringende website met webshop voor hun kon creëren. Inclusief met Videoslider op de homepagina.

Het Doel

Het doel was om een verbluffende uitspringende website met veel kleuren van hun merk. Inclusief een geïntegreerde webshop met Videoslider op de home pagina.
Super Pawa

Project

Resultaat

Zoals de afbeeldingen laten zien is het verbluffende uitspringende zeker gelukt! De webshop draait inmiddels volle toeren.

E-commerce

De webshop loopt inmiddels op volle toeren. Het zelf toevoegen van producten is doormiddel van WordPress een makkie!
Super Pawa - E-commerce

Blog posts

Ook wilde SuperPawa een kleine simpele blog, omdat we met WordPress werken wat van origine een Blog Website is het toevoegen van een Blog post zeer makkelijk. Met enkele drukken op een paar knoppen staat een volledige blogpost online.
Super Pawa - Blog

Andere Projecten

Shape Me is bedrijf dat gespecialiseerd is in Personal Training. Rene had me benaderd via een andere klant. Hij wou graag een website voor zijn bedrijf maar wist zich geen raad. Doormiddel van een goed gesprek hebben we alle mogelijkheden besproken en heeft vervolgens geleid tot deze prachtige website.
Production Boss had bij een andere web designer zijn website laten creëren. Echter was deze totaal niet naar zijn zin. De website werkte niet en hij was niet goed vindbaar op Google. Daarnaast was hij een hoop geld kwijt. Samen kwamen we tot een oplossing waardoor zijn huidige website nu volledig naar wens is.