EA Web

Shape Me

Personal Trainer
Shape Me

Project

Informatie

De Klant

Shape Me is bedrijf dat gespecialiseerd is in Personal Training. René had me benaderd aan de hand van een andere klant. Hij wou graag een website voor zijn bedrijf maar wist zich geen raad. Doormiddel van een goed gesprek hebben we alle mogelijkheden besproken en heeft vervolgens geleid tot deze prachtige website.

Het Doel

Het doel van deze website was om meer klandizie te krijgen. Immers een professionele website geeft meer vertrouwen waardoor klanten sneller genitreerd zijn. Ook wou René een deel waar hij zijn ervaringen van klanten kon plaatsen.
Shape Me

Project

Resultaat

Het resultaat mag er dan ook wel wezen! Deze frisse website is volledig SEO Geoptimaliseerd en heeft een deel waar René zelf zijn klanten ervaringen kan plaatsen. Ook hebben we een BMI Meter toegevoegd.

SEO Geoptimaliseerd

We hebben de website volledig SEO Geoptimaliseerd zodat deze goed vindbaar is in zijn omgeving. Dit hebben we gedaan zodat de website meer klandizie kan creëren.
Shape Me - SEO

Klanten ervaringen

Ook hebben we een deel gemaakt waar René zijn eigen klanten ervaringen kan toevoegen. Dit geeft meer vertrouwen in zijn klanten om ervaring van andere klanten te kunnen lezen.
Shape Me - Ervaringen

Andere Projecten

SuperPawa is een bedrijf dat Matcha Energy Drink produceert. Ze kwamen bij mij via een oude klant. Nadat we een aantal ontwerpen en ideeën hebben doorgesproken zijn we over tot actie gegaan. Hierna kwam niks minder dan een verbluffende website te voorschijn, volledig met Webshop en blog
Production Boss had bij een andere web designer zijn website laten creëren. Echter was deze totaal niet naar zijn zin. De website werkte niet en hij was niet goed vindbaar op Google. Daarnaast was hij een hoop geld kwijt. Samen kwamen we tot een oplossing waardoor zijn huidige website nu volledig naar wens is.