Over mij

Mijn verhaal

Hi! Ik ben Erwin Ammerlaan en vanaf jong af aan hou ik mij bezig met het bouwen van websites. Ik ontwikkelde voor bijna alles een website en sindsdien is het mijn passie.

Loopbaan

Gedurende mijn loopbaan maakte het maken van websites plaats voor een vaste baan. Sinds een aantal jaar geleden pak ik het maken en designen van websites weer op met mijn bedrijf EA Web. Dit doe ik voor bedrijven. Ik leer continue hierdoor en blijf op de hoogte van de nieuwste technieken!

Naast websites maken ben ik Full-time Militair. Naast mijn passie voor het maken van websites heb ik ook altijd een passie voor de Landmacht gehad. Dit is dan ook waar ik normaal gesproken werk.

EA Web - Erwin Ammerlaan
EA Web
Hoe gaat het in zijn werk?

Ons Proces

Wat gebruik ik?

Software

Hieronder ziet u een greep uit de software waar ik gebruik van maak. Ik maak gebruik van de nieuwste versies zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken.

WordPress
Adobe Xd
Photoshop
Elementor Pro
Google Analytics
Veelgestelde vragen

F.A.Q.

Vaak krijg ik dezelfde vraag, hiervoor heb ik een FAQ gemaakt. Hierin staan de meest gestelde vragen.

Ja zeker! Omdat ik werk met WordPress in combinatie met Elementor Pro word het heel gemakkelijk zelf dingen te kunnen aanpassen zonder de functionaliteit van de website te beïnvloeden! Zo kan je alle afbeeldingen, texten, berichten, blogposten, producten, etc allemaal zelf aanpassen zonder iets van de website te beschadigen.

Hierover kan ik niet echt een prijs geven. Dit hangt helemaal af van de specifieke wensen. Omdat ik nog een beginnend bedrijf ben en dit naast mijn werk doe reken ik niet het volle tarief wat een ander bedrijf wel zou doen.

Van jouw natuurlijk! De complete website is van jouw! Zodra de website klaar is maak ik een account met als je wilt Admin rechten hiermee kan je mijn account zelfs verwijderen. Je heb er voor betaald dus natuurlijk is het jouw website.

Dat hangt heel erg af van de website. Sommige websites met een grote webshop duren natuurlijk langer als een simpele blog. Meestal is een website binnen een maand af.