WordPress website laten maken voor lage kosten

De WordPress website is ontstaan als blog, vandaar dat het WordPress blog design nog altijd aanwezig is.  De makers van WordPress zagen echter meer mogenlijk heden in dit systeem, waardoor het nu een van de meest gebruikte systemen is voor het creëren van professionele websites.

 

Ruim 35% van alle websites gebruiken het systeem WordPress, deze lijn blijft nog steeds stijgen! Er worden meer 500 websites gebouwd per dag met WordPress, terwijl andere systemen er maar 60 per dag hebben. Dat bewijst wel hoe goed WordPress eigenlijk is.
Ook voor Ecommerce is WordPress perfect geschrikt, ruim 22% van alle webshops word gemaakt met WooCommerce van WordPress. Dit is een plug-in waardoor een webshop een fluitje van een cent wordt. Echter blijft het niet alleen bij een webshop, er zijn ruim 55.000 soorten modules die met een paar klikken geactiveerd zijn. Deze modules zijn bijvoorbeeld een agenda-module, hotel booking systeem of gewoon een simpele blog.

Responsive website

Al onze websites zijn responsive. Dat betekent dat je website automatisch het perfecte formaat krijgt op computer, mobiel of bijvoorbeeld tablet. Zo wordt uw website overal gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Dit draagt ook bij aan de eerste indruk van een website en speelt bovendien een grote rol in het algoritme van Google, waarmee responsive websites voorrang krijgen in de zoekresultaten.

EA Web - Web Design op maat - Voordelig, flexibel&efficiënt

Hoe veilig is WordPress?

Je vraagt je vast af hoe veilig is zo’n WordPress website nou eigenlijk? Logisch, want er verschijnen hier en daar regelmatig berichten over gehackte websites. Maar waar gaat dit dan mis?

De belangrijkste oorzaak van gehackte WordPress websites zijn voornamelijk:

  • Het hosting pakket. Wij maken gebruik van een hosting provider waarvan we weten dat deze beveiliging heel serieus nemen.
  • De WordPress Lay-out (Thema). Wij maken geen gebruik van de standaard templates. Deze zijn vaak slecht gebouwd waardoor de beveiliging dermate slecht is.

Om nog meer veiligheid te creëren installeren wij een beveiliging module genaamd WordFence, dit is dé WordPress beveiligings-module. Dit in combinatie met een goede hosting en regelmatig de website en de modules zelf te updaten zou dit genoeg moeten zijn de website veilig te houden.

Onze professionele websites:

  • Zijn geschikt voor mobiel, tablet en desktop
  • Gebruiksvriendelijk beheer systeem
  • Geoptimaliseerd voor diverse zoekmachines ( Google, Bing Enz.)
  • Contact formulier op de website
  • Eigen e-mail adressen

 

Verstuur

Onze WordPress website voorbeelden

EA Web - Web Design op maat - Voordelig, flexibel&efficiënt
EA Web - Web Design op maat - Voordelig, flexibel&efficiënt
EA Web - Web Design op maat - Voordelig, flexibel&efficiënt

Ook een WordPress website laten maken?